sn_yläpalkki – kopio_logolla
harmaa palkki
Suomen Numerokeskus ylläpitää sähköistä puhelinluetteloa

Sähköinen puhelinluettelo on netissä toimiva puhelinluettelo, josta löydät kaikki alueesi henkilöiden ja yritysten yhteystiedot muutamalla klikkauksella.

Muistatko ajan, jolloin paksu ja painava puhelinluettelo oli osa jokaisen kodin arkea? Kun ihminen tai palvelu oli hukassa, avun tarjosi puhelinluettelo, jonka sivut olivat kovassa käytössä. Vaikka puhelinluettelo perinteisessä muodossaan alkaa olla osa historiaa, tarve etsiä ihmisten tai palvelujen yhteystietoja ei ole kadonnut minnekään. Nykyään tiedot löytyvät helposti netistä Suomen Numerokeskuksen ylläpitämästä sähköisestä puhelinluettelosta.

Sähköisestä puhelinluettelosta löytyvät kaikki suomalaisten puhelinoperaattorien ylläpitämät puhelinnumerot kaikkialta Suomesta. Etsitpä puhelinnumeroa esimerkiksi Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Keski-Suomen tai vaikkapa Lapin alueelta, löydät sen helposti sähköisestä puhelinluettelosta. Suomen Numerokeskuksen ylläpitämä sähköinen puhelinluettelo päivittyy jatkuvasti suoraan operaattorien yhteisestä tietokannasta Viestintäviraston suositusten mukaisesti, joten käytössäsi on aina ajan tasalla olevat puhelinnumerot ja yhteystiedot. Kuluttaja voi muutamalla klikkauksella laittaa tarjouspyyntöjä useallekin haluamalleen yritykselle, jotka saavat sen suoraan sähköpostiinsa.

Sähköinen puhelinluettelo toimii näppärästi netissä  ja sekä Android- tai iOS-mobiilisovelluksella esimerkiksi automatkalla tien päällä. Voit valita puhelinluettelosta kaupungin tai alueen, jonka tietoja haluat selata, esimerkiksi Tampereen, Turun tai vaikkapa Pohjois-Savon, Satakunnan tai Pohjanmaan. Pääset hakemaan yrityksiä ja henkilöitä hakusanan, nimen, osoitteen tai puhelinnumeron avulla. Muutaman klikkauksen jälkeen saat ajantasaiset yhteystiedot käyttöösi. Mobiilisovelluksen avulla voit soittaa hakemaasi numeroon heti tai navigoida perille osoitteeseen.

Vanha kunnon puhelinluettelo aina mukanasi nopeakäyttöisempänä ja useammin päivittyvänä – mahtavaa!

harmaa palkki