sn_yläpalkki – kopio_logolla
harmaa palkki

Viimeisimmät artikkelit

Suomen Numerokeskus ylläpitää sähköistä puhelinluetteloa

Sähköinen puhelinluettelo on netissä toimiva puhelinluettelo, josta löydät kaikki alueesi henkilöiden ja yritysten yhteystiedot muutamalla klikkauksella.

Uratarina Suomen Numerokeskuksella – Milka Hellsten, Savonlinna

Noin vuosi sitten, edellisen työn päätyttyä, työelämässä aktiivinen Milka päätti hakea uutta työpaikkaa. Hän löysi Suomen Numerokeskuksen avoimen yritysmyyntineuvottelijan paikan. Aiemmin muun muassa toimittajan ja myyjän työtehtävissä työskennelleenä, hän koki paikan kiinnostavana ja … lue koko artikkeli.

Puhelinmyynti on ärsyttävää – mutta tarpeellista

Huijarifirma, huijaus, varokaa tätä yritystä…

Kuulostaako tutulta?

Nykyisin on tapana kirjoittaa nettiin jotenkin noin, jos on saanut laskun puhelinmyyntiyrityksen palvelusta, jota a) ei heti muista tilanneensa, b) kokee tulleensa harhaanjohdetuksi, c) sotkee laskuttajan johonkin toiseen alan yritykseen, d) ei haluaisi maksaa, koska on tullut tilauksen suhteen katumapäälle.

Tuttua. Olemme toimineet alalla 25 vuotta. Takana yli miljoona puhelimessa tehtyä kauppaa… lue koko artikkeli.

Mitä Suomen Numerokeskus tekee?

Suomen Numerokeskus ylläpitää internetissä toimivaa sähköistä puhelinluetteloa, www.suomenpuhelinluettelot.fi:tä. Tästä nykyaikaisesta, verkossa toimivasta puhelinluettelosta löytyvät kaikki suomalaisten puhelinoperaattoreiden ylläpitämät ja myöntämät, julkiset puhelinnumerot. Näiden lisäksi alueellisista puhelinluetteloista löydät… lue koko artikkeli.

Näin nettihakemiston myyjä toimii oikeaoppisesti

Työntekijät myyvät yrityksille mediatilaa Suomen Numerokeskuksen internet-yrityshakemistoihin. He ottavat puhelimitse yhteyttä yrityksiin ja tarjoavat heille näkyvyyttä sähköisessä puhelinluettelossa. Asiakkaalle kerrotaan mistä palvelussa on kysymys ja tarkistetaan… lue koko artikkeli.

harmaa palkki