sn_yläpalkki – kopio_logolla
harmaa palkki

Näin nettihakemiston myyjä toimii oikeaoppisesti

Työntekijät myyvät yrityksille mediatilaa Suomen Numerokeskuksen internet-yrityshakemistoihin. He ottavat puhelimitse yhteyttä yrityksiin ja tarjoavat heille näkyvyyttä sähköisessä puhelinluettelossa. Asiakkaalle kerrotaan mistä palvelussa on kysymys ja tarkistetaan, että yhteystiedot ovat ajan tasalla.
Kun sopimus on lyöty lukkoon puhelimitse, Suomen Numerokeskuksen suunnittelijat muotoilevat yritykselle yhteystietoilmoituksen. Asiakas saa nähtäväkseen ehdotuksen ilmoituksesta ja laskun saatteen kera. Saate sisältää tiedot palvelusta ja sopimuksen yksityiskohdat ehtoineen löytyvät laskusta. Asiakas tarkistaa tiedot ja ilmoittaa Suomen Numerokeskukselle, mikäli jotain korjattavaa löytyy. Yhteystieto ilmoitus julkaistaan osoitteessa: www.suomenpuhelinluettelot.fi.
Yksinkertaisimmillaan mainos sisältää yrityksen yhteystiedot. Perushintaan ilmoitukseen saa myös logon, kuvia, kartan ja lisätietoja yrityksestä sekä kätevän yhteydenottolomakkeen, jolla asiakkaat voivat esim. laittaa tarjouspyyntöjä suoraan yrittäjälle. Laskutuskauden pituus on yleensä 6 kuukautta, ellei asiakkaan kanssa sovita vuodesta. Laskutuskauden kuluttua asiakas saa automaattisesti laskun uudesta kaudesta sekä vedoksen, saatteen ja sopimusehdot.

Suomen Numerokeskus Oy

harmaa palkki